Beste cliënt,

Alle afspraken bij Floowtoopraktijk gaan terug door. Ook wij willen binnen Floowtoopraktijk ons steentje bijdragen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Jullie kunnen ons daarbij helpen:

1) Zelf symptomen van een verkoudheid of maak je koorts? Of is iemand van je naasten ernstig ziek? Wees solidair met je verzwakte medemens en blijf thuis! Wanneer u symptomen vertoont, kunnen we gewoon een online/telefonisch consult houden. 
Ook wij trachten veranderingen in onze gezondheidstoestand zo snel mogelijk aan je te melden.

2) Hebt u kinderen en geen opvang? Ook dan kan er gekeken worden naar een oplossing, een telefonisch consult of videochat is mogelijk. Er is ook een tweede kantoorruimte zodat kinderen (zonder symptomen) kunnen meekomen en daar kunnen spelen terwijl het consult doorgaat.

3) Ben je goed op tijd! Wacht eventueel eventjes in de auto en kom 5 minuten op voorhand binnen. Ook wij doen extra ons best om op tijd bij jou te zijn. We proberen daarom sessies tijdig af te ronden.

5) Probeer aanrakingen van anderen te voorkomen. Wij geven daardoor geen hand meer bij de begroeting of het afscheid. Je blijft echter even welkom als altijd.


6) Gelieve de klinken niet aan te raken, wij zullen de deuren voor u openen en sluiten. Klinken worden meermaals per dag ontsmet en de praktijk wordt dagelijks grondig gepoetst. De hele dag door zal de praktijk

verlucht worden.


7) Gelieve in de wachtzaal en bij het binnenkomen een mondmasker te dragen tot u binnen bent in de praktijkruitme waar een plexiglasscherm zal staan. U kan daarachter plaats nemen en dan het monsmasker verwijderen.


Met vriendelijke groeten,


Floowtoopraktijk

Copyright © Alle rechten voorbehouden